Policija će češće zaustavljati vozače luksuznih automobila

Izvor: Pančevac-online.com, 15.Apr.2015, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija će češće zaustavljati vozače luksuznih automobila

Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova Srbije, naložio je saobraćajnoj policiji da od 13. aprila počne da sprovodi akciju tokom koje će se intenzivnije nego ranije kontrolisati vozila visoke klase na ulicama i putevima.

To znači da će saobraćajci u narednom periodu mimo redovnih kontrola putničkih vozila češće zaustavljati vozače džipova, „mercedesa”, „audija” i drugih luksuznih automobila.

– Želimo da pokažemo svima da za policiju ne postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << građani prvog i drugog reda, već da su svi jednaki pred zakonom. Ne može se više tolerisati to da policija kontroliše one koji voze automobile stare po nekoliko desetina godina, a da vlasnici skupocenih automobila smatraju da su sigurni i da ih policija neće zaustavljati. Ne sme da postoji nikakva selekcija – izjavio je ministar Stefanović.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.