Počeo jesenji deo takmičenja u džiu džici

Izvor: Aleksinac.net, 15.Sep.2014, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo jesenji deo takmičenja u džiu džici

Počeo jesenji deo takmičenja u džiu džici, održavanjem državnog prvenstva KUP Srbije

Počeo je jesenji deo takmičenja u džiu džici, tako što je u nedelju, 14. septembra 2014. god. u sportskom centru "Spens" u Novom Sadu, održano državno prvenstvo KUP Srbije u džiu džici na kome su učestvovali takmičari našeg kluba.

Na KUP-u Srbije naš klub je nastupio prevashodno u mlađim kategorijama: poletaraca, pionira, nada i kadeta, koji su osvojio ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << 17 medalja: 9 zlatne, 4 srebrne i 4 bronzanu, čime su u generalnom plasmanu zauzeli 1. mesto.

Na ovom takmičenju iz našeg kluba je nastupilo čak četiri debitanata u kategorijama poletaraca, pioniora i kadeta, čime i dalje nastavljamo sa uspešnim uvođenjem mladih članova kluba u takmičarske vode.

Ovi rezultati obećavaju, tako da ubuduće ne moramo da brinemo o rezultatima našeg kluba iz grada na Moravici

Takmičare našeg kluba predvodili su treneri Dragan Trajković i Slađan Petrović.

Na ovom takmičenju, prva postava juniora i seniora nije nastupala zbog priprema za predstojeća jaka međunarodna takmičenja širom Balkana i Evrope.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.