Plivanje za krst na Južnoj Moravi

Izvor: OkRadio.rs, 17.Jan.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivanje za krst na Južnoj Moravi

Vranje - Drugu godinu za redom u petak 19. januara na Bogojavljenje, sa početkom u 11časova na Južnoj Moravi u Vladičinom Hanu biće organizovano plivanje za časni krst. Svi zainteresovani mogu da se prijave do četvrtka 18. januara, u Centru kulture na broj telefona  017/ 473-824, na recepciji restorana “Bazen” ili na telefon 017/ 471- 289, gde se mogu dobiti i dodatne informacije. Za časni krst mogu da plivaju samo punoletne osobe. Pokrovitelj ovog događaja je opština Vladičin Han, u organizaciji  Centra kulture i USC “Kunjak” uz blagoslov  Eparhije vranjske.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Bogojavljanju u Grdelici plivanje za krst i Pihtijada

Izvor: juGmedia, 17.Jan.2018

Grdeličani će i ove godine, treći pu zaredom, plivati za časni krst, ali ovoga puta na ušću Kozaračke reke u Južnu Moravu, ispod mosta preko puta TIG-a u Grdelici kod Leskovca...Plivanje je zakazano za 19. januara s početkom u 12 časova, na veliki hrišćanski praznik Bogojavljanje...Organizator...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.