Izvor: Radio Dunav, 27.Nov.2017, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREPOROD POSLAO MLADOST NA DNO

Mladost je u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva gostovala u Novom Žedniku gde je poražena od domaćeg Preporoda sa 4:0 (0:0).
I pored ubedljivog poraza gosti su u prvih 45. minuta bili bolji rival i imali nekoliko odličnih prilika za gol koje nisu iskorištene pa se na pauzu otišlo bez golova.
Na startu drugog dela igre domaćin postiže pogodak i nakon toga tim Mladosti se u potpunosti raspao, igrao se 48. minut utakmice. Do kraja domaćin postiže još tri gola i postavlja konačnih 4:0.
Apatinci su nakon ovog poraza pali na poslednje mesto na tabeli sa osvojenih 10 bodova, a sledi im pauza pre starta priprema i grčevite borbe za opstanak u drugom delu sezone.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.