POJAČANE medicinske ekipe zbog VELIKIH GUŽVI u ATD-u

Izvor: OkRadio.rs, 20.Jan.2022, 13:10

POJAČANE medicinske ekipe zbog VELIKIH GUŽVI u ATD-u

Zbog povećanog broja pregleda u ATD Kovid ambulanti pojačane su ekipe zdravstvenih radnika u ovoj ustanovi. Prema novom rasporedu, u prepodnevnoj smeni radi 5 lekara i 5 medicinskih tehničara - sestara, dok u poslepodnevnoj smeni radi 6 lekara i 6 medicinskih sestara.    Aktivne su dve laboratorije: laboratorija Doma zdravlja Vranje i laboratorija Opšte bolnice Vranje, kao i radiologija.   - Pojačane su ekipe za antigensko testiranje kako bi se smanjile gužve i čekanje na antigenski test i dok je u ranijem periodu bilo angažovano troje sada petoro medicinskih tehničara - sestara obavlja antigensko testiranje.   PCR test se takođe radi prema medicinskim indikacijama - navode iz...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

U vranjskoj kovid ambulanti angažovano više lekara i sestara kako bi smanjili gužve i čekanja

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jan.2022

Zbog povećanog broja pregleda u kovid ambulanti u Antituberkoloznom dispanzeru, povećan je i broj zdravstvenih radnika u obe smene, te će sada prepodne raditi po 5 lekara i medicinskih tehničara, a u poslepodnevnoj po 6, saopštavaju iz vranjskog Zdravstvenog centra.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.