Oprezno zbog magle duž nekih drumova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2012, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprezno zbog magle duž nekih drumova

BEOGRAD -

Na putevima u Srbiji kolovozi su jutros pretežno suvi, a zbog magle vidljivost je smanjena na području Palića, Sombora, Sremske Mitrovice, Velikog Gradišta, preko Crnog Vrha, kao i u Požeškoj kotlini, saopštio je AMSS.

Na putevima trasiranim kroz klisure i stenske useke, učestala je pojava odrona, a najčešće ih ima na Đerdapskoj magistrali, na deonicama kod Dobre i u blizini Donjeg Milanovca, zatim na Ibarskoj magistrali, kroz Ovčarsko-Kablarsku, Grdeličku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sićevačku i Drinsku klisuru, na magistralnim putevima M-24, deonica Kučevo-Majdanpek, M-2, deonica Kosovska Mitrovica-Ribariće-granica sa Crnom Gorom, i M-22.3, deonica Raška-Kosovska Mitrovica, kao i na regionalnim putevima u višim predelima područja Ivanjice.

Oprezna vožnja je potrebna i na magistralnom putu M-1 (autoput E-75), na deonici od Pečenjevca do Preševa.

Odrona ima i na magistralnom putu koji od Surdulice vodi ka Vlasini. Na regionalnom putu R-247, deonica od Vlaškog Polja do Dobrog Polja, saobraćaj se, u dužini od 15 m, obavlja jednom kolovoznom trakom, dok je za kamione sa prikolicom i šlepere zabranjen saobraćaj.

Dežurne službe JP "Putevi Srbije" redovno intervenišu i uklanjaju odrone sa kolovoza, ali i pored toga apeluju na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.