Izvor: 025info.rs, 22.Okt.2020, 15:56

Održana 4. sednica Skupštine grada Sombora

Danas je u Velikoj skupštinskoj sali zgrade Županije održana četvrta sednica Skupštine grada Sombora. Sednicom je predsedavao predsednik Skupštine grada Zoran Rus, a odbornici su odlučivali o 24 tačke dnevnog reda. Između ostalog, Skupština grada Sombora usvojila je Odluku o prvom rebalansu Odluke o Budžetu Grada Sombora za 2020. godinu, Odluku o prvim izmenama i dopunama Odluke o pripremi i distribuciji vode za piće, odvođenju i prečišćavanju upotrebljenih voda i odvođenju atmosferskih voda na području Grada Sombora; i Odluku o četvrtim izmenama i dopunama Odluke o uređenju Grada. Na četvrtoj sednici odbornici su dali saglasnost na programe poslovanja javnih komunalnih preduzeća za 2020. godinu, kao i na izveštaje o radu javnih komunalnih preduzeća tokom 2019. godine.

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Održana debata učenika srednjih škola o budžetu

Izvor: JUGpress.com, 22.Okt.2020

VRANJE..U velikoj sali Skupštine grada Vranja organizovana je debata timova đačkih parlamenata srednjih škola na temu predloga dopuna i izmena nacrta gradskog budžeta za 2020/21. godinu...„Zadovoljan sam zbog velike zainteresovanosti mladih ljudi da učestvuju u kreiranju gradskog budžeta. Na...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.