Održan Veliki ulični festival “Haos“

Izvor: Kragujevac.rs, 11.Sep.2018, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan Veliki ulični festival “Haos“

U organizaciji Gradske turističke organizacije, na platou ispred Gradske uprave održan je Veliki ulični festival Haos animatora povodom početka školske godine. Reč je o interaktivnoj manifestaciji, namenjenoj deci svih uzrasta, koncipiranoj tako da bude zanimljiva svim generacijama.

Tokom četiri sata programa deca su mogla da igraju, učestvuju u raznim igrama i animacijama i da uživaju u atraktivnim predstavama i akrobacijama.

Za ovaj program organizovane su grupe animatora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << koje se bave Body Art show programom, oslikavanjem lica bojama, pravljenjem džinovskih balona od sapunice, izradom balon figura koje su klovnovi poklanjali deci, a organizovane su i igre bez granica. Dodeljene su i akrobatske nagrade za najhrabrije učesnike festivala.

Na festivalu zabave i animacije učestvovali su i džinovi na štulama, a plesnim koreografijama za sve učesnike festivala, otvoren je večernji kabaretski program sa igranjem akrobatskih plesova.

Na kraju večeri prisutni su mogli da uživaju u vatrenom i led šou programu. Led štapovima, napravljena je nezaboravna svetlosna atmosfera, a potom vatrena zavesa i vatrene zmije ispred bine.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.