Obilniji sneg u Srbiji tek od 11. decembra, toplo već od 15.

Izvor: MC Bor, 02.Dec.2010, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obilniji sneg u Srbiji tek od 11. decembra, toplo već od 15.

Naredne dve nedelje smenjivaće se oblačnost, kiša i sneg, a maksimalne dnevne temperature biće od tri do 18 stepeni. Od 11. do 15. decembra snežne padavine se očekuju i u nižim predelima, pa je moguće formiranje snežnog pokrivača, kažu u Republičkom hidrometeorološkom zavodu. Već posle 15. decembra treba očekivati toplije vreme, piše današnji Blic.
- I danas i sutra, i od 6. do 10. decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << može da bude toplije. Ujutro će biti od dva do osam stepeni, a maksimalna dnevna temperatura biće 10 do 18 stepeni. U višim delovima može doći i do kratkotrajnog snega. Ostali dani će biti hladniji, jutarnja temperatura će biti od minus jedan do tri, a dnevna od tri do 10 stepeni - kaže Nedeljko Todorović, meteorolog RHMZ.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.