Izvor: Radio Dunav, 13.Jul.2015, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVORENE PROSTORIJE ZA KULTURU I OBRAZOVANJE U SONTI

Protekle subote u Sonti su svečano otvorene prostorije Centra za kulturu i obrazovanje Sonta. Otvaranju je prethodila volonterska akcija uređenja prostorija u koju su bili uključeni meštani Sonte. Na svečanom otvaranju su između ostalih prisustvovali predstavnici lokalnih institucija i udruženja, a prezentovan je i dosadašnji rad ovog centra. U narednom periodu zaposleni u Centru za kulturu i obrazovanje planiraju mnoge aktivnosti, od kojih bi trebalo izdvojiti prvu koja počinje u četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << 16.jula i trajaće mesec dana. U pitanju je „Letnji bioskop za decu“, a najmlađi Sonćani moći će da uživaju u projekcijama svakog četvrtka i nedelje od 19:30. Ove aktivnosti su deo projekta „Mesto gde ću živeti i raditi“ koji realizuje „Centar za kulturu i obrazovanje Sonta“, a finansiraju ga Trag fondacija i Balkanski fond za demokratiju, Opština Apatin i Mesna zajednica Sonta.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Svečano otvoren Centar za kulturu i obrazovanje u Sonti

Izvor: 025info.rs, 13.Jul.2015

U subotu 11. jula u 20 sati u Sonti svečano su otvorene prostorije "Centra za kulturu i obrazovanje Sonta". Novootvoreni prostor nalazi se u centru sela, na adresi J.J. Zmaja broj 73 i služiće za rad Centra, kao i svim mladima, ali i drugima koji žele da se okupljaju, uče, rade i realizuju svoje...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.