OKRUŽNA LIGA: Spuštena zavesa na jesenji deo

Izvor: Aleksinac.net, 02.Dec.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKRUŽNA LIGA: Spuštena zavesa na jesenji deo

Rutevčani osvajanjem drugog mesta postigli veliki uspeh

Utakmicama 17.kola spuštena je zavesa na jesenji deo Okružne fudbalske lige. Sem poraza Palilule, ostale naše ekipe odigrale su dobro i zabeležile pozitivne rezultate.

Rudari su golovima Bojana Markovića, Stefana Vidojkovića i Alekse Stojimenovića slavili u Gadžinom Hanu protiv domaćeg Zaplanjca i ostavili ga na dnu tabele.

Rutevčani su na stadionu Morave u Žitkovcu očekivano pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << goste iz Baličevca. Dvostruki strelac za nova tri boda bio je Nemanja Rajković, dok su se po jednom u strelce upisali Nemanja Ranđelović i Miloš Mitrović.

Kormanci su sjajnu sezonu overili u Donjem Dušniku igrajući nerešeno sa domaćim Elidom.

Palilula je na gradskom stadionu vodila posle prvog poluvremena, ali je iskusnija ekipa iz Donje Rasovače velikim preokretom u drugom poluvremenu odnela sva tri boda.

Na kraju u Gredetinu Napredak je konačno upisao važna tri boda u borbu za opstanak. Pao je Čapljinac posle velike borbe u drugom poluvremenu. Dvostruki strelac bio je Aleksandar Petrović, dok se jednom upisao i Aleksandar Grujić.

SEMAFOR 17.KOLA :

Zaplanjac - Rudar ALPOS  2:3

Napredak 2012 – Radnički 1947 3:1

Elid – Sloga  1:1

OFK Rutevac 1908 – Baličevac 1976  4:1

Palilula – Rasovača  2:5

Naisus 1977 - Radnički 1924 2:0

Doljevac – Moravac (ZT)  4:1

Pobeda – Padina 1989 3:0

Mladost – Moravac (Č)  4:1

Naisus iz Rožine je jesenji šampion, u odnosu na drugoplasirani Rutevac ima devet boda prednosti, Rudari su jesenji deo završili na četvrtom mestu, sakupivši 32 boda, Kormanci dele sedmo mesto sa ekipom iz Zaplanjske Toponice i Batušinca sa po 26, Krušijani i Palilulci do poslednjeg kola ima da strahuju za svoj status okružnog ligaša.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.