Izvor: Kragujevac.rs, 07.Maj.2016, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi saziv gradskog parlamenta najkasnije do kraja juna

Novi saziv gradskog parlamenta biće konstituisan u zakonskim rokovima - rekao je predsednik Skupštine grada Milan Urošević. “Meni već teku rokovi za zakazivanje konstitutivne sednice. Poslednji rok da se ta sednica zakaže je 15.maj a 60 dana od proglašenja konačnih rezultat lokalnih izbora, da se ta sednica i održi. Ako u međuvremenu dobijem informaciju da je neka od političkih stranaka oformila dovoljan broj odbornika za većinu ja ću svakako zakazati sednicu, bez da to pitanje odlažem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << i ne stavim da dnevni red u zakonskim okvirima“ rekao je Urošević.

Predsednik gradskog parlamenta Milan Urošević podsetio je i da su konačni rezultati izbora za odbornike Skupštine grada Kragujevca utvrđeni na Uskrs, 1.maja, što znači da je kraj juna krajni rok za zakazivanje konstitutivne sednice. “Mislim da će ta sednica svakako biti održana daleko ranije“, zaključio je Urošević.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.