Izvor: KraljevoPress.com, 23.Jan.2012, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi album Vuka Cvetkovića BESPLATNO: Ne budi sanjara!

Na muzičkom nebu Srbije pojavio se novi album kraljevačkog pevača i kompozitora Vuka Cvetkovića Vukse, pod nazivom "Ne budi sanjara".
Reč je o best of kompilaciji sa 24 pesama, na kojoj se našlo sve što je ovaj talentovani muzičar i učesnik prošlogodišnjeg "Egzita" uradio za proteklih sedam godina.
- Pošto živimo u vremenu u kojem malo ljudi ima dovoljno sredstava da kupi pristojan CD, ja ga poklanjam besplatno, Na sajtu: http://www.vuksamusic.com/ (koji je jako jedinstven, >> Pročitaj celu vest na sajtu KraljevoPress.com << možda čak i jedini takav u Srbiji) može se preuzeti ceo album, kao i moja knjiga "Tužni se najlepše smeju". To je skroman poklon, za sve one koji su svih ovih godina bili tu uz mene, hvala im, kazao je Cvetković za "Kraljevopress".

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.