Nova stranka počela kampanju za lokalne izbore

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Maj.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka počela kampanju za lokalne izbore

Aktivisti Nove stranke danas su na deset lokacija u Beogradu razgovarali sa sugrađanima i tako označili početak izborne kampanje za lokalne izbore koji se očekuju krajem godine, saopšteno je iz te stranke.

Aktivisti Nove stranke promovisali su program Nova mobilizacija, koji podrazumeva da politika treba da bude zajedničko rešavanje problema.

"Znak za start", kako se navodi u saopštenju, dali su aktivisti Foruma mladih koji su ukazali da se suština politike aktuelne >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vlasti svodi na "jeftine i sramotne marketinške trikove".

"Ovim činom poručujemo da je Nova stranka mobilisana i odlučna u nameri da naprednjačku politiku laži, obmana i promašaja pošalje u bespovratnu prošlost", rekla je predsednica Foruma mladih Katarina Prelić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Znak za start

Izvor: Akter, 09.Maj.2015

Aktivisti Nove stranke danas su na deset lokacija u Beogradu razgovarali sa svojim sugrađanima i time označili početak izborne kampanje za lokalne izbore..Članovi beogradskih odbora i Foruma mladih, na čelu sa predsednikom Zoranom Živkovićem, zamenikom predsednika Vladimirom Pavićevićem i gradskom...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.