Niš: Dve kovid bolnice još uvek rade zbog Vranja i Leskovca

Izvor: OkRadio.rs, 27.Maj.2020, 13:20

Niš: Dve kovid bolnice još uvek rade zbog Vranja i Leskovca

Klinički centar u Nišu dobio je dozvolu Ministarstva zdravlja da do kraja nedelje isprazni dve, od ukupno četiri kovid bolnice u okviru starog dela Kliničkog centra u Nišu, rekao je agenciji Beta pomoćnik direktora te zdravstvene ustanove Goran Stanojević. Prema njegovim rečima, u starom delu Kliničkog centra trenutno je hospitalizovano 66 pacijenata sa pozitivnim testom ili sa sumnjom da su oboleli od koronavirusa, a među njima je i devetoro dece.   - Pratimo epidemiološku situaciju u Vranju i Leskovcu, da otuda ne dobijemo nešto veći broj pacijenata.    Ukoliko ovakvo stanje ostane kao sada, a verujemo da hoće, biće zatvorena kovid bolnica u staroj zgradi...
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Do kraja ove sedmice zatvaranje još dve kovid bolnice u KC Niš

Izvor: Danas, 28.Maj.2020, 10:07

Pomoćnik direktora Kliničkog centra Niš Goran Stanojević najavio je da će do kraja ove sedmice biti zatvorene još dve kovid bolnice unutar starog dela KC ukoliko ovih dana ne bude većeg priliva pacijenata sa simptomima infekcije korona virusom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.