Nije još gotovo: Novi slučaj zaražavanja KORONOM

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jun.2021, 09:44

Nije još gotovo: Novi slučaj zaražavanja KORONOM

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 207 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 1 je pozitivan na kovid 19. Novooboleli pacijent je iz Bujanovca.    U ostalim opštinama Pčinjskog okruga nije bilo novih slučajeva zaražavanja koronavirusom.   Ovo je prvi slučaj zaražavanja koronom u poslednjih nedelju dana, tokom kojih nije zabeležen nijedan novi slučaj u Pčinjskom okrugu.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pčinjski okrug: Od 207 uzoraka, jedan pozitivan iz Bujanovca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2021

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 207 uzoraka iz Pčinjskog okruga, jedan je pozitivan na kovid 19...Novooboleli pacijent je iz Bujanovca, navedeno je na sajtu Grada Vranja...U ostalim opštinama Pčinjskog okruga nije bilo novih slučajeva zaražavanja korona...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.