Neverovatna vikend akcija u Modi Still na torbe Marina Galanti

Izvor: Bor030.net, 29.Jun.2016, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatna vikend akcija u Modi Still na torbe Marina Galanti

U radnji najatraktivnijih modela garderobe i aksesoara Modi Still do kraja ove sedmice možete kupiti torbe Marina Galanti po neverovatnim sniženim cenama.

Vikend akcija traje do 3. jula na sve modele torbi iz letnje kolekcije Marina Galanti i to: 10% na novu kolekciju, a 15% i 20% na staru kolekciju.

Sve torbe Marina Galanti izrađene su od eko kože vrhunskog kvaliteta, vedrih boja i sigurno će se sjajno uklopiti uz svaki vaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << stajling. Uz pojedine kupovine na poklon je moguće dobiti i novčanik.

Takođe, pri bilo kojoj kupovini od 5.000 dinara popust kupcima je 10%, a pri kupovini do 10.000 dinara popust je 15% na svu robu.

U nastavku leta očekuju vas još akcija u prodavnici garderobe najboljih brenodva u Boru.

Moda Still nalazi se u ulici 3. oktobar, broj 22. radno vreme je svakog radnog dana od 9 do 20 časova i subotom do 15 časova.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.