Negotin: POLICIJA ZAUSTAVILA VOZAČA SA BLIZU 4 PROMILA ALKOHOLA U KRVI!

Izvor: TimockeVesti.net, 19.Jul.2023, 23:57

Negotin: POLICIJA ZAUSTAVILA VOZAČA SA BLIZU 4 PROMILA ALKOHOLA U KRVI!

Negotin, 20. jul – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Negotinu isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača, jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i drugog pod dejstvom alkohola.
Saobraćajna patrola zaustavila je u Boru tridesetšestogodišnjeg vozača „škode“ koji je vozio pod dejstvom kanabisa, a u Negotinu četrdesetjednogodišnjeg vozača „sitroena“ sa 3,94 promila alkohola u organizmu.
Vozači su zadržani i protiv njih će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
– Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i da poštuju sve saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Negotin: POLICIJA ZAUSTAVILA VOZAČA SA BLIZU 4 PROMILA ALKOHOLA U KRVI! se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.