Narandžasti meteoalarm u istočnoj Srbiji

Izvor: Bor030.net, 12.Okt.2020, 18:34

Narandžasti meteoalarm u istočnoj Srbiji

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) Srbije izdao je za utorak, 13. oktobar narandžasto meteo upozorenje za područje istočne Srbije zbog očekivanih obilnih padavina.   “Obilna kiša danas, 12. oktobra se očekuje najpre na zapadu i jugozapadu Srbije (količina od 20 do 50 mm za 24 sata, lokalno i više). Posle podne, uveče i u toku noći […] The post Narandžasti meteoalarm u istočnoj Srbiji appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Vremenska prognoza - 13. oktobar

Izvor: RTS, 12.Okt.2020

U toku noći sneg je pao na planinama jugozapadne Srbije - Zlataru, Zlatiboru, Tari, Jadovniku, Jabuci. Zabelela se i Nova Varoš pa na usponima ima teškoće na putevima. Kolovozi u zemlji su uglavnom mokri i saobraćaj je otežan. Vozačima se savetuju da brzinu prilagode uslovima na putu,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.