Na meti lopova salon tepiha “Bites”

Izvor: Bor030.net, 17.Mar.2015, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na meti lopova salon tepiha “Bites”

Nepoznati počionioci obili su u noći između nedelje i ponedeljka salon tepiha “Bites” koji se nalazi u glavnoj gradskoj ulici. Lopovi su napravili materijalnu štetu i odneli veliku količinu robe.

Prema rečima vlasnika iz lokala koji se nalazi u ulici Moše Pijade odnešeno je između 80 i 100 tepiha, a šteta se procenjuje na oko milion dinara.

Lopovi su u noći između nedelje i ponedeljka, najverovatnije pajserom, obili ulazna vrata salona.

Ceo >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << slučaj je prijavljen policiji.

U istoj noći nedaleko od salona “Bites” obijen je dečiji butik “Čigra”. Policijska patrola je zatekla dvojicu lopova u butiku i privela ih.

Kako nezvanično saznajemo višestruki povratnici u vršenju krivičnih dela negirali su na saslušanju da su umešani u krađu iz salona “Bites”.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.