NESTAO STARAC: Nedelju dana bez ikakvih informacija

Izvor: OkRadio.rs, 21.Nov.2019, 02:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTAO STARAC: Nedelju dana bez ikakvih informacija

Vranje - Slavko Petrović iz Prekodolca kod Vladičinog Hana, nestao je pre nedelju dana i od tada o njemu nema nikakvih informacija. Porodica, komšije i meštani već od četvrtka tragaju, ali o njemu nema nikakvih saznanja. Ako neko ima bilo kakve informacije o Petroviću, trebalo bi da se javi najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 062 85 44 797.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestao čovek iz okoline Vladičinog Hana

Izvor: VOM.rs, 21.Nov.2019

Nestao čovek iz okoline Vladičinog Hana. . Slavko Petrović iz sela Prekodolce kod Vladičinog Hana nestao je 14. novembra. Porodica je slučaj prijavila policiji koja intezivno traga za nestalim čovekom. Dragan Petrović, sin nestalog Slavka  napominje da je otac zdrav i da je na sebi imao teget...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.