Izvor: Pančevac-online.com, 06.Dec.2022, 21:58

NASTAVLJA SE SERIJAL O ISTORIJI JUGOSLAVIJE U PANČEVU: Predavanje 7. decembra u Narodnom muzeju

Serijal o istoriji Jugoslavije nastavlja se predavanjem dr Aleksandra Stojanovića, višeg naučnog saradnika Instituta za noviju istoriju Srbije iz Beograda, koje će biti održano u sredu, 7. decembra, od 20 sati u Narodnom muzeju Pančevo. Predavanje nosi naziv „Sudovi opšte nadležnosti u Srbiji (1945 – 1981): Prizma za sagledavanje jugoslovenske države i društva.“ Moderator će […] The post NASTAVLJA SE SERIJAL O ISTORIJI JUGOSLAVIJE U PANČEVU: Predavanje 7. decembra u Narodnom muzeju appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Predavanje o istoriji Jugoslavije 7. decembra u Pančevu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Dec.2022

PANČEVO – Nastavlja se serijal o istoriji Jugoslavije predavanjem dr Aleksandra Stojanovića, višeg naučnog saradnika Instituta za noviju istoriju Srbije iz Beograda koje će biti održano u sredu, 7. decembra sa početkom u 20 časova u Narodnom muzeju Pančevo. Predavanje nosi naziv „Sudovi...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.