Izvor: Pančevac-online.com, 18.Maj.2023, 18:56

NA TIK TOKU SE POJAVIO STRAVIČAN SNIMAK IZ ČAČKA Deca šetaju po simsu na 7. spratu zgrade! RODITELJI OPREZ!

Na društvenim mrežama pojavio se stravičan snimak, od kog se kosa diže na glavi. Ovih dana u Srbiji posle nedavnih tragičnih događaja mnogi komentarišu ponašanje najmlađih, a iz Čačka je stigao snimak koje je sve zabrinuo. Naime, kako se vidi na snimku dvoje dece na je izašlo kroz prozor stana na sedmom spratu jedne višespratnice […] The post NA TIK TOKU SE POJAVIO STRAVIČAN SNIMAK IZ ČAČKA Deca šetaju po simsu na 7. spratu zgrade! RODITELJI OPREZ! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

PROLAZNICI UŽASNUTI SCENOM U ČAČKU! Deca šetaju po simsu prozora na SEDMOM spratu, a ispod njih ambis (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023

Na društvenim mrežama pojavio se stravičan snimak, od kog se kosa diže na glavi...Ovih dana u Srbiji posle nedavnih tragičnih događaja mnogi komentarišu ponašanje najmlađih, a iz Čačka je stigao snimak koje je sve zabrinuo...Naime, kako se vidi na snimku dvoje dece na je izašlo kroz prozor...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.