Izvor: Pančevac-online.com, 04.Apr.2023, 09:12

NA DVE DEVOJČICE PALO DRVO NA MILJAKOVCU: Obe prevezene u bolnicu!

Sve se desilo jutros u 7.45 sati u Borskoj ulici,saznaje Telegraf. Na dve devojčice je jutros u 7.45 sati u Borskoj ulici na Milajkovcu pala grana drveta, saznaje Telegraf.rs u Hitnoj pomoći. Kako saznajemo, jedna ima 13 a jedna 16 godina. Kako nam je rekla Ivana Stefanović iz Hitne pomoći jedna devojčica se žali ba […] The post NA DVE DEVOJČICE PALO DRVO NA MILJAKOVCU: Obe prevezene u bolnicu! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od 100 prijava polomljenog granja i stabala u Beogradu, dve devojčice povređene

Izvor: Danas, 04.Apr.2023

Dve devojčice uzrasta 16 i 13 godina povređene su jutros lakše kada je zbog snega palo stablo u Borskoj ulici u Rakovici, saopštilo je Javno komunalno preduzeće "Zelenilo Beograd" i dodalo da je primilo više od 100 prijava koje se odnose na polomljeno drveće i grane širom Beograda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.