Ministarstvo potvrdilo da đaci kreću u škole prvog septembra

Izvor: OkRadio.rs, 18.Avg.2022, 09:23

Ministarstvo potvrdilo da đaci kreću u škole prvog septembra

Izvesno je da školska godina počinje na vreme, 1. septembra, kako je i predviđeno Kalendarom obrazovno-vaspitnog rada za školsku 2022/23. godinu. Sastanak Tima za škole održaće se danas, a na sastanku će se još jednom razmatrati preventivne i sanitarne mere i preporuke.   Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja blagovremeno će obavestiti škole i javnost o eventualnim promenama u pogledu sprovođenja preventivnih mera za suzbijanje virusa Kovid 19 i organizacije nastave, navode u Ministarstvu.   Podsećamo, epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je danas da bi zbog epidemiološke situacije medicinski deo kriznog štaba mogao da predloži da se početak školske godine pomeri za sedam dana, iako...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Školska godina počinje 1. septembra, nastava u školama za sve đake

Izvor: Danas, 18.Avg.2022

Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je da je Tim za škole danas razmatrao epidemiološku situaciju i zaključio da nema prepreka da školska godina počne 1. septembra, kao i da oblik nastave bude neposredan, bez ograničenja broja učenika u odeljenjima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.