Miji Ristić drugo mesto na Prvenstvu Srbije do 16 godina

Izvor: Bor030.net, 13.Avg.2020, 22:25

Miji Ristić drugo mesto na Prvenstvu Srbije do 16 godina

Četrnaestogodišnja Mia Ristić osvojila je drugo mesto na Prvenstvu Srbije za tenisere i teniserke do 16 godina, održanog prethodnih dana na terenima teniskog kluba “Sloboda” u Čačku. Mlada nada borskog tenisa poražena je u današnjem finalu od dve godine starije Fatme Idrizović, članice teniskog kluba fetić iz Novog Pazara, rezultatom 2:0 (6:3, 6:1). Mlada borska […] The post Miji Ristić drugo mesto na Prvenstvu Srbije do 16 godina appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Fatma Idrizović državna prvakinja u konkurenciji do 16 godina

Izvor: B92, 13.Avg.2020

Reprezentativka Srbije u tenisu Fatma Idrizović osvojila je letnje državno prvenstvo do 16 godina, koje je održano na šljakastim terenima kluba Sloboda u Čačku...Šesnaestogodišnja Novopazarka, koja je od organizatora dobila specijalnu pozivnicu, u finalu je u dva seta (6:3, 6:1) savladala dve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.