Mercedsom udario mladića kod Vranja: Muškarac podlegao povredama u ZC

Izvor: OkRadio.rs, 08.Sep.2020, 09:41

Mercedsom udario mladića kod Vranja: Muškarac podlegao povredama u ZC

M.S. (37) iz Vranja nastradao je jutros oko 03:30 na regionalnom putu Vranje – Vladičin Han u selu Ranutovac, usled kontakta sa vozilom marke “Mercedes” kojim je upravljao R.J. (47). Prema navodima iz Osnovnog javnog tužilaštva i policije, vozač “Mercedesa” kretao se iz pravca Vranja, kada je kod kafane “79” na desnoj strani kolovoza uočio grupu ljudi. Prešao je na levu stranu puta i došlo je do kontakta “Mercedesa” sa mladićem M.S. M.S. je prebačen na PTO Zdravstvenog centra Vranje, gde je podlegao povredama.Nkaon uviđaja Osnovno javno tužilaštvo naložilo je vanredni tehnički pregled vozila, obdukciju i...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stradao pešak kod Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 08.Sep.2020

U saobraćajnoj nesreći u selu Ranutovac kod Vranja poginuo je 37-godišnji muškarac, nakon što je na njega, iz za sada nepoznatih razloga, naleteo automobil. 47-godišnji vozač je uhapšen.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.