Masakr u Frankfurtu još misterija

Izvor: TimockeVesti.net, 04.Jan.2013, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masakr u Frankfurtu još misterija

Jedna od žrtava ubistva srpski MMA borac Marko Jakšić. Drugi ubijeni Bojan Ristić poznat zbog narušavanja reda i mira, Jakšić zbog droge

INSTITUT za kriminalističku tehniku u Visbadenu zatražio je od naše policije otiske prstiju kako bi se i definitivno potvrdio identitet ubijenih u frankfurtskom hotelu „Luksor“. Pretpostavlja se da je reč o Bojanu Ristiću (37) iz Bora i Marku Jakšiću (20) iz Beograda.
Obojica su odranije poznati našoj policiji. Ristić >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << je privođen zbog narušavanja javnog reda i mira, dok je Jakšić evidentiran kao neko ko je imao posla sa drogom.
Dvojica srpskih državljana izmasakrirani su u Frankfurtu u subotu uveče. Brutalno su ubijeni sa više uboda nožem u holu hotela. Ristić je preminuo odmah, a Jakšić je uspeo da se niz stepenice spusti do podruma gde je izgubio svest. Izdahnuo je nekoliko sati kasnije na operacionom stolu. Nemačka policija još ne otkriva detalja slučaja, niti moguće motive. Za sada je procurila informacija da su svedoci neposredno posle ubistva videli trojicu muškaraca kako napuštaju hotel.
Marko Jakšić je bio MMA (mešovite borilačke veštine) borac, a neki mediji su preneli i da se bavio kik-boksom.


U Kik-boks savezu su nam rekli da za Jakšića nikada nisu čuli, a sajtovi koji prate MMA pišu da je tokom prošle godine imao dve borbe u Beogradu i da je oba puta poražen. Identitet druge žrtve, Bojana Ristića, potvrdio je ranije za „Novosti“ njegov otac Stanoje. Identifikovao ga je na osnovu slike iz pasoša koju mu je pokazala naša policija, a u četvrtak je otputovao u Nemačku da preuzme telo mrtvog sina.

On kaže da je Bojan upoznao Jakšića u Beogradu, a da mu je u Frankfurutu pomagao u piceriji čiji je Jakšić bio vlasnik. Navodno su i kobne noći zajedno raznosili pice.

TURISTIČKE VIZE
NI Ristić ni Jakšić nisu imali papire za boravak u Nemačkoj, potvrdila je tamošnja policija. Ristić je u Frankfurt otputovao sa turističkom vizom oko mesec dana pre nego što je izgubio život. Do poslednjeg dana se redovno javljao roditeljima i govorio im kako je lepo živeti u Nemačkoj.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Frankfurtska policija „tapka u mraku”

Izvor: Politika, 04.Jan.2013

Istraga dvostrukog ubistva srpskih državljana i dalje se usredsređuje na „narko-mafiju sa Balkana”, a svi motivi osim trgovine drogom se isključuju..Frankfurt –Nedelju dana posle dvostrukog ubistva u frankfurtskom hotelu „Luksor” – žrtve su bili srpski državljani, dvadesetogodišnji...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.