Marko Nikolić motivator, human čovek, snažan, Instagram zvezda

Izvor: Aleksinac.net, 30.Dec.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Nikolić motivator, human čovek, snažan, Instagram zvezda

Motivator, human čovek, snažan, Instagram zvezda. Sve ove i još mnogo osobina opisuju mladog heroja Marka Nikolića. Preko leta, dok su svi uživali u moru i toplom vremenu Nikolić je trčao.

Marko je imao cilj da istrči 1000 km do Atine, odnosno do Akropolja. Ovo je uradio kako bi digao pažnju medija i skupio što više para za operaciju male Teodore Cvetanović iz Aleksinca.

Uz svoju poruku "Možeš" i jaku volju da spasi život istrčao je 1.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << km za 20 dana. Ovo je herojski podvig, koji nikad ne sme da se zaboravi.

Nedostaje još malo para za malu Teodoru, zato svi koji su u mogućnosti neka pošalju poruku  sa tekstom 494 na broj 3030. Jedna poruka iznosi 200 dinara. Vaših 200 dinara nekome je ceo život.

Zapamtite Markovu poruku "Možeš"!

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.