Majdanpek: UHAPŠENI ZBOG PREVARE, PRODALI TUĐE MAŠINE!

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Maj.2023, 19:55

Majdanpek: UHAPŠENI ZBOG PREVARE, PRODALI TUĐE MAŠINE!

Majdanpek, 22. maj – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku uhapsili su N. P. (1997) iz ovog grada i A. M. (1994) iz okoline Svrljiga, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prevara.
Oni se sumnjiče da su od tridesetsedmogodišnjeg muškarca, ugovorom o zakupu, uzeli na korišćenje građevinske mašine koje su kasnije prodali za 5.880.000 dinara i novac uzeli za sebe.
– Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenima je >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Majdanpek: UHAPŠENI ZBOG PREVARE, PRODALI TUĐE MAŠINE! se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

VIŠEMILIONSKA PREVARA U BORU Skovali pakleni plan, pa popadali kao domine - isplivali svi detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023

Prema navodima optužnice osumnjičeni su uzeli na korišćenje građevinske mašine koje su kasnije prodali za 5.880.000 dinara a novac protivpravno prisvojili sebi...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku uhapsili su jedno lice (26) iz ovog grada i drugo lice (29) iz okoline Svrljiga,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.