Majdanpek: POLICIJA UHAPSILA ČETVORICU, DROGA U STANOVIMA I ŠKOLSKOM DVORIŠTU

Izvor: TimockeVesti.net, 08.Mar.2024, 12:32

Majdanpek: POLICIJA UHAPSILA ČETVORICU, DROGA U STANOVIMA I ŠKOLSKOM DVORIŠTU

Majdanpek, 8. mart – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku, u tri odvojene akcije, uhapsili su četiri osobe iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Prilikom pretresa stana u kojem žive M. V. (1976) i A. V. (1979), policija je pronašla 277 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci.
U drugoj akciji, u stanu Lj. Š. (1995) nađena je manja količina marihuane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << /> Takođe, policija je kod Lj. V. (2005) koji je zatečen u jednom školskom dvorištu našla paketić sa manjom količinom marihuane.
– Osumnjičenima je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, određeno zadržavanje i oni su, uz krivične prijave, privedeni tužiocu. Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Majdanpek: POLICIJA UHAPSILA ČETVORICU, DROGA U STANOVIMA I ŠKOLSKOM DVORIŠTU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.