Majdanpek: BAKARNI KABLOVI UKRADENI U KINESKOJ KOMPANIJI

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Nov.2023, 00:52

Majdanpek: BAKARNI KABLOVI UKRADENI U KINESKOJ KOMPANIJI

Majdanpek, 21. novembar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetpetogodišnjeg i dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađa.
– Policija je u vozilu, kojim je upravljao tridesetpetogodišnji muškarac dok se dvadesetosmogodišnjak nalazio na mestu suvozača, pronašla oko 300 >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << kilograma bakarnih kablova, za koje se sumnja da su ukrali iz jedne kineske kompanije. Pronađeni predmeti vraćeni su vlasniku – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Majdanpek: BAKARNI KABLOVI UKRADENI U KINESKOJ KOMPANIJI se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.