Izvor: Radio Dunav, 17.Jul.2015, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADOST POČELA SA PRIPREMAMA

Nakon pauze od mesec dana počele su pripreme za fudbalere OFK Mladosti, na prozivci treneru Vilotiću odazvalo se 20 igrača. Jedno od zvučnijih imena jeste povratak talentovanog golmana Dušana Rašete koji će među stativama zameniti Ićitovića koji je prešao u redove prigrevačkog Bratstva. Mladost će i naredne sezone nastupati u Bačkoj zoni koja će za razliku od prošle biti malo jača pa nas očekuje i više neizvesnosti.
Pred njima je težak pripremni period ali i odigravanje prijateljskih mečeva pa će tako u nedelju sa početkom od 18h na stadionu kraj Dunava gostovati Sloga iz Čonoplje, a početkom avgusta u naš grad dolazi odlična ekipa Sente.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Slobodan Bačić i FK Odžaci - dobitna kombinacija

Izvor: 025info.rs, 17.Jul.2015

Nakon ispadanja Fudbalskog kluba Tekstilac iz srpskoligaškog ranga takmičenja, primat najbolje pozicioniranog kluba u Odžacima preuzeo je klub sa popularne "odžačke Grbavice" OFK Odžaci. I ovaj klub će otići u istoriju, te će od naredne sezone nastupati pod nazivom FK Odžaci. Svoje mečeve...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.