Lopov ukrao iz šanka kutiju sa novcem

Izvor: OkRadio.rs, 18.Mar.2024, 13:39

Lopov ukrao iz šanka kutiju sa novcem

Policija u Surdulici, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetdvogodišnjeg muškarca iz Surdulice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. Sumnja se da je  on,  u toku noći 16. marta, ključem koji je prethodno otuđio, otvorio ulazna vrata jednog ugostiteljskog objekta u Surdulici i iz šanka ukrao kutiju s novcem. Policija ga je ubrzo identifikovala i pronašla, a nađen je i ukradeni novac koji je  vraćen vlasniku.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

NOVI DETALJI KRAĐE ORDENJA IZ PALATE "SRBIJA" Izvršen pretres na 10 lokacija, Tužilaštvo traži raspisivanje poternice

Izvor: Blic, 18.Mar.2024

“U nastavku preduzimanja dokaznih radnji prema 10 lica za koje postoji osnovana sumnja da su izvršili krivično delo Teška krađa iz člana 204. Krivičnog zakonika i iz kancelarije za ordenje SIV-a oduzeli 43.000 državnog ordenja, a o čemu je javnost već obaveštena, javni tužilac Trećeg osnovnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.