Kreće ISPLATA ZARADE  ZDRAVSTVENIM  RADNICIMA veća za 10 odsto

Izvor: OkRadio.rs, 05.Maj.2020, 11:13

Kreće ISPLATA ZARADE ZDRAVSTVENIM RADNICIMA veća za 10 odsto

Zdravstvenim radnicima u utorak će biti isplaćena aprilska zarada uvećana za 10 odsto, a u četvrtak, 7. maja, sledi isplata minimalne zarade za zaposlene u okviru ekonomskih mera Vlade Srbije podrške privredi. Reč je trajnom uvećanju zarade, najavio je za RTS ministar finansija Siniša Mali. On je dodao da isplata prve od tri minimalne zarade koju država daje poslodavcima, a oni zaposlenim, počinje u četvrtak i biće završena za dva dana. Za isplatu minimalnih zarada prijavilo se 237.000 poslodavaca, sa više od 1,1 milion zaposlenih, rekao je Mali gostujući na Radio-televiziji Srbije.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Sutra počinje isplata 750 evra zaposlenima: Više od milion ljudi dobija pomoć države

Izvor: B92, 06.Maj.2020, 08:39

Beograd -- Isplata minimalaca za oko 1,1 milion zaposlenih u 237.000 preduzeća u Srbiji, koja su tražila ovaj vid podrške države, počinje sutra...Ministar finansija Siniša Mali rekao je da država za prvu isplatu izdvaja 33 milijarde dinara dok će ukupno taj iznos biti veći tri puta, jer će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.