Korona ne popušta: 62 NOVOZARAŽENA u okrugu

Izvor: OkRadio.rs, 11.Jan.2021, 13:23

Korona ne popušta: 62 NOVOZARAŽENA u okrugu

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 208 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 62 su pozitivna na koronavirus. Od ovog broja 48 pozitivnih je iz Vranja, 8 iz Surdulice i po 3 iz Bujanovca i Vladičinog Hana.   U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovana su 123 pacijenta. Od tog broja 114 je pozitivno na koronavirus.    Sa bronhopneumonijom je 114 pacijenata, na kiseoniku 59.    Tokom poslednja dva dana, rast broja hospitalizovanih je desetak na dnevnom nivou.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanredna odbrana od poplava kod mosta u Čukovcu, poplavljeno dvadesetak domaćinstava u Vranju i Banji

Izvor: OkRadio.rs, 11.Jan.2021

Predstavnici Stručno operativnog tima Gradskog štaba za vanredne situacije, obišli su više lokacija kako bi utvrdili trenutno stanje nakon obilnih padavina tokom vikenda. Prema prvim podacima, u prethodna 24 sata, na teritoriji Grada Vranja palo je 55 litara kiše po metru kvadratnom, što je dovelo...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.