Izvor: Soko-zabava.info, 29.Maj.2018, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komadi nakita za svaku odevnu kombinaciju

Stil, odnosno, dobar i kvalitetan stil pokazuju se umećem ukrašavanja i upotpunjavanja odevnih kombinacija aksesoarima i modnim dodacima, a najviše komadima nakita. I zaista, ukoliko znate kako da „rukujete“ modnim dodacima, možete da obučete i neki stari par farmerki, jednu običnu i sasvim jednostavnu majicu u jednoj boji, uz pravilno odabrane aksesoare izgledaćete kao da ste upravo sišli sa neke modne piste. Neko se sa osećajem za modu i dobar stil rodi, neko sve nauči vremenom, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Soko-zabava.info << zajedničko svima jeste to da se uvek negde informacije moraju pribavljati, o nekim novim pojavama, trendovima, te da se sve to priključi stilu koji volite, a da opet ostajete verni svom ličnom ukusu. U velikoj meri, možda i najvećoj, sve to omogućava nakit, jer različiti komadi nakita, iskorišćeni na dobar ili neki zanimljiv, nov način, čini da imate lep izgled i da mamite poglede i uzdahe. Nakit je od davnina način na koji se narod ukrašavao, a njegovo postojanje i danas pokazuje samo koliko treba i sami da znate kako da ga iskoristite, ali i kako da uvek da poseban pečat vašem kompletnom izgledu.

Ukoliko niste ljubitelj minđuša, satova, možda narukvica, onda je pravi komad nakita za vas ogrlica koja će doprineti da izgledate lepše, te da budete zapaženiji. Diskretne ogrlice možete nositi uvek i svuda, one će biti svojevrstan ukras vašem vratu koji neće apsolutno svi primetiti, međutim, kada želite da budete nešto primećeniji, kada želite da zadivite svojim izgledom, onda je ogrlica pravi komad nakita koji možete za sebe odabrati. Veliko, interesantno kamenje, biseri, neće dopustiti nikome da ravnodušan prođe pored vas, te tako uvek birajte komade koji će vam pomoći da budete uvek ispred, uvek lepi, ali da njime istaknete i one dobre strane svoje ličnosti zbog kojih vas svi i vole. Zlatara Tanasković nudi veliki izbor ogrlica i lančića za sve prilike.

Kao komad nakita koji je univerzalan za svakoga, sat je definitivno odličan način da upotpunite svaki svoj izgled. Nešto upečatljiviji, krupniji modeli, svojstveni su muškom stilu, te kao takve muškarci ih oduvek kporiste da prikažu ne samo dobar izgled, već i na neki tajanstven način moć i muževnost, u čemu svakako i uspevaju, pa se tim putem uvek i treba kretati. Kada su žene u pitanju, ženstveniji komadi, u nekim nežnijim bojama, uvek će biti savršeni da upotpune neke koktel haljine, opuštenije kombinacije, a oni upečatljiviji odlični su za poslovnija i ozbiljnija izdanja.

Nakit kao što su neki par minđuša nešto je što bi trebalo da prati uvek damski izgled, bez obzira na doba dana, priliku i kombinaciju. U neka malo starija vremena žene nikada nisu izlazile bez rumenila, ruža na usnama i minđušama, makar onim najsitnijima i u tome se skrivala lepota njihovog izgleda i stila. Ukoliko su u pitanju neke dnevne, poslovne varijante, uvek birate diskretnije komade nakita, posebno neke manje, diskretnije minđuše koje će doprineti da izgledate otmenije, prijatnije, ali, kada se radi o nekim večernjim, glamuroznim tolaetama, tu uvek možete da pratite onu „više je više“, te da svojoj kombinaciji pridodate upečatljiv par minđuša koji će sve upotpuniti na jedan interesantan, a svakako odličan način.

Nastavak na Soko-zabava.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Soko-zabava.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Soko-zabava.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.