Kladovo: S NOŽEM U RUCI PRETIO RODITELJIMA UBISTVOM

Izvor: TimockeVesti.net, 10.Jul.2023, 16:43

Kladovo: S NOŽEM U RUCI PRETIO RODITELJIMA UBISTVOM

Kladovo, 10. jul – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su D. N. (1973) iz okoline Kladova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.
On se sumnjiči da je sinoć, nakon kraće rasprave, oca uhvatio za vrat, počeo da ga guši i udario ga, kao i da je potom držeći nož u ruci pretio roditeljima da će ih ubiti.
D. N. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << u Negotinu.
– Takođe, policija mu je u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici izrekla obe hitne mere, privremeno udaljenje iz stana i privremenu zabranu da kontaktira roditelje i prilazi im – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Kladovo: S NOŽEM U RUCI PRETIO RODITELJIMA UBISTVOM se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

NOVA AKCIJA MUP-A! Uhapšen nasilnik iz Bora zbog droge i odgurivanja policajca

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati...Policija u Boru uhapsila je D. S. (36) iz ovog grada zbog neovlašćenog držanja opojnih droga i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje u pokušaju...On se sumnjiči da je, na jednom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.