Kazna za vozača sTresibabe posle snimka na jutjubu

Izvor: TimockeVesti.net, 01.Sep.2012, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazna za vozača s'Tresibabe posle snimka na "jutjubu"

Najveći niški prevoznik "Niš ekspres" identifikovao je vozača sa snimka na "jutjubu" na kojem on jednom rukom telefonira, a drugom okreće volan dok vozi kroz krivine na planini Tresibaba. Protiv njega će odmah biti pokrenut disciplinski postupak.
Pregledom snimka utvrdili smo da se radi o našem vozaču. Pozvaćemo ga na disciplinsku odgovornost jer je, prema Zakonu o bezbednosti u saobraćaju, takva vožnja zabranjena. Na snimku se jasno vidi da razgovara telefonom dok vozi deonicom >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << puta od Svrljiga prema Knjaževcu preko Tresibabe, tako da će mu biti izrečena disciplinska mera u skladu s našim pravilnikom - kaže direktor saobraćaja u "Niš ekspresu" Milomir Radovanović.

Pomoćnik direktora za odnose s javnošću i medije u "Niš ekspresu" Dragiša Jevremović rekao je za "Alo!" da je vozač identifikovan nakon analize snimka i da će protiv njega odmah biti pokrenut disciplinski postupak.

Snimak vozača osvanuo je na internet portalu "jutjub". Traje skoro šest minuta i na njemu se može videti kako vozač autobusa sve vreme opušteno priča telefonom dok putnici u autobusu nemo, bez reči, prate ovu njegovu egzibiciju dok silazi s planine putem koji je poznat po velikom broju oštrih krivina.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.