Izvor: Radio Dunav, 08.Maj.2017, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNA POBEDA ZA POTVRDU TITULE

Rukometaši PIK Prigrevice savladali su RK Graničar iz Gakova u nedelju na terenu u Gakovu rezultatom 28:22 (12:10).
Utakmica je citavo prvo poluvreme bila neizvesna i igralo se gol za gol. U drugom poluvremenu Prigrevčani kreću sigurnije i uz odlične odbrane Čovica i Ćerana dižu prednost na konačnih 6 golova. Najistaknutiji u redovima gostiju iz Prigrevice bili su Miloš Mandić i Slobodan Kozlovački sa po 8 postignutih golova.
Prigrevčane u subotu 13. maja očekuje meč sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << RK Rusin iz Ruskog Krstura od 19 sta, a pobedom u ovom meču će pitanje lidera na tabeli Treće lige Bačka biti zvanično rešeno i Prigrevčani hladne glave mogu da dočekaju Bezdan i nakon toga gostuju u Subotici.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.