Izložba slika Ivana Karanfilovskog

Izvor: Pančevac-online.com, 11.Jul.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba slika Ivana Karanfilovskog

Samostalna izložba slika umetnika Ivana Karafilovskog iz Crepaje otvorena je u utorak, 26. juna, u ogranku biblioteke u ovom mestu.

Druga samostalna izložba Ivana Karafilovskog priređena je u Crepaji.

Organizator dešavanja je Dom kulture „Mita Živkov – Lala“ , a ljubitelji umetnosti u okviru postavke pod nazivom „Magični realizam“ imaju prilku da vide trinaest radova ovog umetnika.

Karafilovski je predstavnik hiperrealizma i magičnog realizma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << a u medijima se često spominje i to da je učenik Dragana Maleševića Tapija i da je upravo od njega sticao slikarske veštine.

Karanfilovski navodi da među pravcima nije lutao, već da se odmah našao.

Iza sebe ima značajan broj samostalnih i kolektivnih izložbi kao i učešća na raznim kolonijama u zemlji i inostranstvu. Ova izložba njegova je druga samostalna u Crepaji.

Izložba u ogranku opštinske biblioteke u Crepaji biće dostupna javnosti do 28. jula.

Dom kulture u Crepaji radi na pripremi dešavanja koja se organizuju krajem avgusta u ovom mestu.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.