Ispred Skupštine bili pančevački traktori

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Nov.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispred Skupštine bili pančevački traktori

U ime Lige socijaldemokrata Vojvodine Jovan Petrovački, potpredsednik Gradskog odbora te stranke, na danas održanoj konferenciji za novinare zahvalio je svim poljoprivrednicima koji su dva dana ranije, u sredu, 25. novembra, učestvovali u protestnoj vožnji kroz Beograd.

Oni su, prema njegovim rečima, pronašli svoj interes u pomenutoj akciji i zahtevima Lige za neusvajanje predloženih izmena Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

Među 11 traktora, koji su dva sata bili parkirani ispred zdanja republičke skupštine, naglasio je Petrovački, većina je bila iz Pančeva.

Z. Sp.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.