I danas pljuskovi i grmljavinske nepogode: Temperatura do 26 stepeni

Izvor: OkRadio.rs, 28.Maj.2023, 08:54

I danas pljuskovi i grmljavinske nepogode: Temperatura do 26 stepeni

U nedelju promenljivo oblačno, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Kiša će biti uglavnom u poslepodnevnim časovima, dok se lokalno na pojedinim mestima očekuju veće količine padavina i grad.   Kada je reč o narednim danima, Republički hidrometeorološki zavod najavljuje maksimalne dnevne temperature između 23 i 26 stepeni.   I dok se prvog radnog dana naredne sedmice očekuje slično vreme kao danas, u utorak neće biti padavina, ali se one vraćaju u sredu.   U četvrtak će takođe biti promenljivo oblačno, uz povremenu kišu, ali će temperatura za par stepeni porasti.   Dani sa grmljavinom i kišom preliće se i u naredni mesec, pa se tako mogu...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra u Srbiji promenljivo oblačno i nestabilno vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Maj.2023

U Srbiji se sutra očekuje promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim u drugom delu dana, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.