Hranilice na Jazu, učenici s prirodom na ti

Izvor: Aleksinac.net, 24.Maj.2022, 08:50

Hranilice na Jazu, učenici "s prirodom na ti"

Učenici prvog razreda OŠ "Ljupče Nikolić" su sa svojim učiteljicima proveli divan dan u prirodi u različitim igrama, kao i u različitim aktivnostima usmerenim ka očuvanju životne sredine.

Učenici prvog razreda OŠ "Ljupče Nikolić" su sa svojim učiteljicama Slađanom Milošević, Jasminom Vrtačnik, Radmilom Živković, Danicom Pavlović i Natašom Bogdanović učestvovali u projektu Saveza učitelja Srbije "S prirodom na ti".

Osim što su proveli divan >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << dan u prirodi, u različitim igrama spretnosti i druženju, nastavni dan su upotpunili aktivnostima usmerenim ka očuvanju životne sredine, pa su na Jazu ostavili eko parole i hranilice za ptice, koje su sami izradili, u nadi da će posetioci ovog izletišta slediti primer odgovornog ponašanja. U svemu tome su im pomagali i roditelji.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.