Epidemija korone: Virus ne slabi, PRAVI PIK tek za pet, šest dana

Izvor: OkRadio.rs, 01.Jul.2020, 10:32

Epidemija korone: Virus ne slabi, PRAVI PIK tek za pet, šest dana

Epidemiolog Branislav Tiodorović rekao je za RTS da se pravi pik u Srbiji očekuje verovatno za pet, šest dana. Virus je tu, nema nikakvog argumenta da on slabi svoje dejstvo, dodao je, ali se smanjuje broj inficiranih koji ga mogu preneti.    - Mislim da ovaj pik koji se pominje nije baš pravi pik. Mi ćemo pravi pik imati u celoj Srbiji verovatno za pet, šest dana, iz prostog razloga što merimo šta se dešavalo, od utakmica, skupova koji su bili organizovani, dakle rođendana, svadbi, žurki, a toga je bilo mnogo.    Onda morate da merite vreme inkubacije, najčešće od sedam do deset dana, i...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tiodorović: Pravi pik u Nišu za pet, šest dana

Izvor: JužneVesti.com, 01.Jul.2020

Iako se i dalje ne zna tačan broj obolelih od kovida u Nišu, niti kako se epidemiološka kriva pomera na dnevnom nivou, epidemiolog Branislav Tiodorović kaže da pravi pik treba očekivati za pet, šest dana kada će maksimalan broj zaraženih koronom biti i u celoj Srbiji.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.