EPS-ov portal „Uvid u račun“ ponovno aktivan

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jan.2024, 10:37

EPS-ov portal „Uvid u račun“ ponovno aktivan

Elektroprivreda Srbije (EPS) ponovno je omogućila pristup svom portalu „Uvid u račun“ nakon mesec dana nefunkcionalnosti zbog hakerskog napada. Tokom tog perioda, korisnici nisu mogli platiti svoje račune niti koristiti usluge šaltera EPS-a.   Od 21. januara, portal je opet aktivan, a korisnicima je dostupan decembarski račun za struju sa rokom plaćanja do 29. januara.   Obračunski period obuhvata period od 4. decembra do 8. januara.   U saopštenju, EPS je takođe najavio produženje roka za plaćanje novembarskog računa za struju do 29. januara, pružajući dodatnu fleksibilnost korisnicima.   Napadači su objavili preko 34 gigabajta korisničkih podataka nakon što su onesposobili onlajn sistem EPS-a. T ražili su „otkup“ kako bi...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAZNAJEMO: Ponovo radi e račun za struju

Izvor: Blic, 22.Jan.2024

Portal „Uvid u račun“ ponovo je dostupan korisnicima za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje. Na portalu su dostupni računi za decembar 2023. godine, kao i arhiva računa i uplata tokom prethodne tri godine, uz detalјan pregled potrošnje po zonama i tarifama, potvrđeno je za naš portal.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.