Izvor: OkRadio.rs, 02.Feb.2024, 13:11

Dizel i benzin poskupljuju za po dva dinara

Dizel i benzin poskupeće za po dva dinara po litru, i ta nova cena važiće na domaćim benzinskim stanicama do sledećeg petka u 15 časova, saopštilo je Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine. Litar evrodizela na pumpama će maksimalno koštati 200 dinara, a benzin evropremijum BMB 95 koštaće 180 dinara.   Cena dizela za poljoprivrednike je i dalje 179 dinara, za najviše 100 litara po hektaru.   Podsećamo da je Vlada Srbije produžila Uredbu o ograničavanju visine cena derivata nafte za evrodizel i evropremijum BNB 95 za još šest meseci.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Cene goriva (2. februar 2024)

Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Feb.2024

Od 2. februara 2024, cene goriva u Srbiji u odnosu na prethodnu nedelju su izmenjene, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine. Litar evrodizela koštaće najviše 200,00 dinara. Litar benzina BMB 95 premium koštaće najviše 180,00 dinara. Dakle, u odnosu na prošlu nedelju, i cena...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.