Izvor: 025info.rs, 11.Avg.2015, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan mladih - sportski dan na Štrandu

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obići će štandove i terene omladinskih i sportskih organizacija koje učestvuju u programu obeležavanja Međunarodnog dana mladih. Nakon toga, gradonačelnik i ministar učestvovaće u Revijalnoj košarkaškoj utakmici zajedno sa poznatim sportistima i stipendistima Fonda za mlade talente. Program obeležavanja Međunarodnog dana mladih počinje u 17 sati, trajaće do 22 sata, a učestvuju brojne nevladine organizacije, studentske i školske organizacije, Fond za mlade talente kao i Sportski savez Srbije. Posetioci novosadskog Štranda imaće priliku da se oprobaju u različitim sportskim i rekreativnim aktivnostima, da učestvuju u edukativnim radionicama, ali i da uživaju u svirci mladih bendova koja je predviđena od 20 sati do 22 sata na glavnoj bini Štranda. (Foto: Večernje novosti)

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Najava događaja za 12. avgust 2015. godine

Izvor: Capital.ba, 12.Avg.2015, 06:16

BANJALUKA – Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović: – u 10.00 časova upriličiće prijem za delegaciju Republike Srpske koja je učestvovala na 22. Međunarodnom omladinskom kampu „Lazurni 2015″ u Rusiji. Izjave u 10.30 časova /prostorije Ministarstva/, –...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.