DUNAV SAVLADAO NOVU PAZOVU

Izvor: Radio Dunav, 30.Jan.2017, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUNAV SAVLADAO NOVU PAZOVU

Košarkaši Dunava su prethodnog vikenda savladali ekipu Nove Pazove sa 67:45 i tako zadržali prvu poziciju na tabeli Prve lige grupa sever. Utakmica lošijeg kvaliteta obeležena sa dosta grešaka i promašenih šuteva sa obe strane, a o napadačkoj efikasnosti obe ekipe govori podatak da je nakon šet minuta u prvom periodu igre na semaforu bilo više upisanih ličnih grešaka nego poena (5 poena i 8 ličnih grešaka). Nisu domaćini briljirali ni u ostalim četvrtinama, ali su uspeli sa nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << jačom odbranom da zabeleže lagane poene iz kontranapada i tako razliku podignu na preko 20 razlike.
Najefikasniji bio je Šuput sa 24 poena, dok su braća Miljanić, Ljubomir i Aleksandar postigli po 14 poena. U narednom meču Dunav gostuje “fenjerašu” Crvenki.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dunav nastavio da teroriše rivale, Pazova slomljena u nastavku

Izvor: 025info.rs, 30.Jan.2017

U prvom prolećnom, odnosno ukupno 14. kolu Prve muške regionalne lige - grupa Sever, košarkaši Dunava savladali su na domaćem parketu ekipu Nove Pazove rezultatom 67:45 (8:9, 21:17, 18:9, 20:10). Nikad čudniji početak jedne košarkaške utakmice u Apatinu. Igrao se peti minut a na semaforu...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.