Bugarsko selo uz granicu sa Srbijom ponuđeno na prodaju

Izvor: TimockeVesti.net, 26.Jan.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarsko selo uz granicu sa Srbijom ponuđeno na prodaju

Bugarsko selo Crno polje (Černo Pole), koje se nalazi nedaleko od granice sa Srbijom, prodaje se preko oglasa na internetu, ali cena zasad nije objavljena nego je ostavljena za dogovor.
Prodavac, koji se predstavio kao Ivan Smardanov, pojasnio je da oglas važi samo za ozbiljne klijente i da će o ceni razgovarati nakon što kupac razgleda selo.
On je u oglasu naveo da prodaje selo zajedno sa "lokalnim kradljivim crnomanjastim stanovnicima", koji mogu da budu naterani da rade. >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net <<
"Selo je veoma lepo i veoma veliko. Sastoji se od tri naselja i poseduje ogromnu površinu zemlje...", napisao je Smardanov u ponudi uz koju je objavljeno nekoliko fotografija sela, ali ne i detalji o vlasništvu, imovini, pravnim uslovima i razlozima za prodaju sela.
Naselje ima 283 stanovika, uglavnom starijeg godišta. Nalazi se u Upravnom okrugu Vidin, na području opštine Ružinci na nadmorskoj visini od 208 metara i na površini od 27.205 kvadratnih metara. Potiče iz 16. veka i spominje se u turskim registrima.
Oglas za prodaju izazvao je veliko interesovanje na internetu – samo za jedan dan pročitan je 5.000 puta.
Izvor BLIC

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESVAKIDAŠNJI OGLAS: Prodaje celo selo sa 283 stanovnika!

Izvor: Kurir, 26.Jan.2014

Tagovi..Ivan Smardanov Bugarska selo oglas prodaja..Povezane vesti Pogledaj sve..OGLAS NA INTERNETU: Prodajem celo selo na granici sa Srbijom facebook: 15..JEZIVO: Pedofil radio kao predavač u Dečjem selu facebook: 6 komentara: 10..SELO SA DVA STANOVNIKA: Stigla hrana za Milenku (63) i njenog sina...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.